tiistai 3. kesäkuuta 2014

Back in business!

Pahoittelen postauksen lähes olemattomia ratsastuskuvia!

Uskokaa tai älkää, ensimmäiset kesälomapäivät ovat olleet niin kiireisiä, että bloggaaminen on vähän jäänyt. Yritän nyt kuitenkin vähän aktivoitua blogin suhteen kesän mittaan. Tauon aikana on tosin tapahtunut mitään bloggaamisen arvoista joten ette ole jääneet mistään paitsi!

Pojun lisäksi minulla on tänä kesänä liikutettavana Winnie-poni. Auttelen kaveriani Saraa liikuttamaan ponia nyt ainakin alustavasti pari kertaa viikossa siihen asti, että saavat ponin myytyä. Tänään ratsastin Winnietä ensimmäistä kertaa, ja poni olikin oikein mukava tapaus.


Tänä aamuna minulla pirisi herätyskello aikaisin, koska minulla oli voimisteluharkat heti aamusta. Heti kolmen tunnin treenien jälkeen juoksin tuhatta ja sataa bussiin tallille. Ehdin bussiin juuri ja juuri!

Ensimmäisenä oli vuorossa Poitsu. Laitoin ponin käytävällä kuntoon, ja hetken mielijohteesta jätin satulan pois.
Poju oli aika kivalla päällä, ja heti verkkojen jälkeen rupesin ottamaan laukannostoja molempiin suuntiin. Kentälle oli jätetty pieni kasa puomeja, joten sitä hyödyntäen ruvettiin treenaamaan askeleen pidentämistä ja lyhentämistä. Poju oli oikein kivasti kuulolla, mutta puski koko ajan ikävästi ulospäin. Lopuksi korotettiin puomeista pieni kavaletti, ja mentiin puomi-kavaletti-puomi sarjaa muutaman kerran. Poju oli kaikinpuolin oikein mukava ratsastaa, ja olin oikein tyytyväinen.




Hännän leikkaus!
Kun olin ratsastanut Pojun, rupesin siivoamaan tarhaa. Se tuntui ikuiselta urakalta, mutta siitä selvittiin! Nyt kun vaan joka päivä jaksaisi…

"Mitäs sä siellä rämmit?"

Huoh.. Sitten oli Winnien vuoro.


Winnie tuli oikein pirtsakan näköisesti tervehtimään ja kerjäämään herkkuja. Harjailin Winnien reippaasti, ja heitin varusteet päälle. Winski hieman kummasteli ja testaili uutta ihmistä, mutta jo alkuverkkojen jälkeen oli poni jo oikein kiva ratsastaa. Winniestä huomasi, että se on poni sekä tamma! ;) Ensimmäinen ratsastus meni lähinnä testaillessa ponia ja vain kokeillessa askellajit läpi. Jos seuravalla kerralla päästäisiin jo tositoimiin!

Kun olin ratsastanut Winnien, harjasin ponin huolellisesti ja siivosin hieman tarhaa joka oli yön jälkeen hieman likainen.

Kun olin saanut Winnien kanssa hommat hoidettua, otin Pojun ulos syömään kun itse samalla keräilin ruohoa ämpäriin huomista varten.

Ylimuokkausta havaittavissa!


Palaillaan ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti