tiistai 24. kesäkuuta 2014

Leirikuulumisia

Heippahei! Näyttääkin siltä, etten leiristä saa paljoa kuva -tai videomateriaalia kameran laturin temppuillessa ja kuvaajan puuttuessa. Päätin siis, että en tee sitä yhtä tiivistettyä postausta, koska ilman kunnollisia kuvia olisi tylsä lukea pitkää postausta. 

Tänään meillä oli leirin ensimmäinen estetunti! Pelkäsin kuollakseni, koska rata koostui pelkistä erikoisesteistä. Ihan oikeasti pelkäsin. 

Aloitettiin hyppääminen pienellä pystyllä. Valmentaja ymmärsi heti, että mikä mättää; meiltähän puuttui vauhti! Valmentaja painottikin, että ennen estettä ei ole enää mitään tehtävissä, vaan laukan pitää olla pyörivää, reipasta ja aktiivista koko ajan! (Jostain syystä ymmärsin sen kunnolla vasta nyt…) Kun pysty oli hallussa, ruvettiin hyppäämään koristeellista ja räväkkää okseria. Ensimmäisellä kerralla meillä ei taaskaan ollut vauhti kohdallaan, joten juostiin ohi. Seuraavalla kerralla päästiin hyvin yli! 

Kun alettiin hyppäämään rataa, olin oikesti suunnilleen pyörtymäisilläni. Rata meni suunnilleen näin: okseri, pysty, muuri, portti, okseri, okseri ja vesihauta. Saattaa kuullostaa jonkun korvaan superhauskalta ja helpolta, mutta minulle ja Pojulle se oli kyllä todellinen haaste! Pääsimme koko radan vesihautaa myöten ilman pienintäkään epäilystä. Vielä muutamaan kertaan radan mentyämme itkin oikeasti ilosta. 

Tämä tunti oli meille oikeasti ihan älytön edistysaskel, ja olen niiin tyytyväinen poniin. Huomenna meillä onkin taas esteitä! Toivottavasti nyt onnistuisi koko loppuleirin ajan yhtä hyvin.

Harmittaa ihan hirveästi, kun en saa oikein mitään materiaalia ratsasteluista, olisi ollut niin kivaa saada tääkin leiri ikuistettua! 

            Estetunnilta ennen leiriä

Palaillaan viimeistään leirin jälkeen! :) 

5 kommenttia: