keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Leirille, mars!

Heippa! Suoraan sanottanu hävettää tulla tänne kirjoittelemaan postausta ilman kunnollista aihetta, kun viime postauskaan ei ollut mikään hääppöinen. (Ja siitäkin on jo aikaa…) Minulla ei ole uusia julkaisukelpoisia ratsastuskuvia, koska viime aikoina ei ole oikein sujunut niinkuin pitäisi. Milloin poni on oikkuillut, ja milloin taas ratsastajalla on ollut huono päivä. Asiaa ei ollenkaan auttanut se, kun olin katsomassa Oonan hevosta Geishaa jonka kanssa Oonakin on tulossa leirille.

Oona ja Geisha

Oonan ja "Keken" upeaa menoa katsellessa mietin, että mihin sitä nyt on tullut oikein lupauduttua. Kun Oonan valmentaja pyysi minua nostamaan okserin 115cm -korkuiseksi ajattelin, että olen tuhoon tuomittu! Pakotin äitini soittamaan ja tarkistamaan vielä, että onhan se ihan OK ettei meillä riitä ponnua yli kahdeksaankymppiin. Saimme vastaukseksi, että kaikki leirillä menee omaa tahtiaan, ja se helpotti stressiäni hieman. 
 Olen nyt kuitenkin päättänyt, että otan leiristä kaiken irti, koska tämä tulee luultavasti olemaan minun ja Pojun viimeinen yhteinen esteleiri. Lisäksi meitä on siellä opettamassa kaksinkertainen suomenmestari, joten nyt kyllä aion korva tarkkana kuunnella jokaisen vinkin ja niksin ja lopettaa turhan huolehtimisen! Toivottavasti tullaan leiriltä ehjänä takaisin! (epäilen)

Olen ajatellut kuvata leiriviikosta pientä videokoostetta, joten jonkinlaista näyttöä on siis siitäkin luvassa!

Taitaa olla sanomattakin selvää, että ensiviikon aikana en pysty leirillä ollessani postailemaan, mutta leirin jälkeen lupaan kirjoitella tänne mahdollisimman paljon runsaiden kuvien ja videoiden kera!

Olisiko kenelläkään viimehetken vinkkejä päätä raastavaan jännitykseen? 

Loppuun vielä muutama kuva viime kesältä.









P.s. Toivottavasti saadaan leiriviikolle paremmat ilmat; maneesin kiertäminen ei huvittaisi ollenkaan! ☼

9 kommenttia:

  1. Mihin tallille siis meet leirille? :)

    VastaaPoista
  2. Älä turhaa jännitä! Hyvin se menee! :)

    VastaaPoista
  3. Ei kannata jännittää. Paitsi tietenkin vähäsen :) mutta silti kyllä se hyvin menee :))

    VastaaPoista
  4. Älä koskaan vertaa itseäsi muihin vaikka he menisivät 115 ja sinä 80 jokainen etenee omaa tahtiaan. Ja edistyminen riippuu paljon hepasta.
    Olet oppinut pojun kanssa todella paljon ja opit vielä lisää. :)

    VastaaPoista
  5. Tottakai otat kaiken irti leiristä, uskon et se on ihan huikee kokemus! Mulle se ainakin oli kun itelläni oli Poju mukana :) Ja meet aina sun ja ponin ehdoilla, ei kukaan laita sua hyppäämään metrisiä esteitä! Aina voit kieltäytyä :) Hyvin teillä menee, kun oot vaan tarpeeksi päättäväinen ja itsevarma ;)

    VastaaPoista
  6. Jep! Kiitos paljon kaikille kannustuksesta! :)

    VastaaPoista
  7. Miten niin viimenen yhteinen esteleiri?
    Lotta sun ei oikeesti kannata jännitää sun ei tarvii oikeesti tehdä mitään sellasta mihin et oo valmis.
    Mun vanhemmat asuu muuten lähellä Pojun nykyistä kotia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että ton ukkelin kanssa enää leirille lähdetään, kun on niin vanha poni jo. Ja kiitos tsempeistä! :)

      Poista