tiistai 20. toukokuuta 2014

Viikkokuulumisia

Nyt on talvi virallisesti takanapäin, ja päästään nauttimaan kesästä ja keväästä. Varma kevään merkki on tietenkin se, kun laidunhevosia aletaan totuttamaan ruohoon. Poju on tottakai menossa kesälaitumelle, joten olenkin ahkerasti syötellyt ja keräillyt ruohoa tallipihasta ja maastopoluilla. 


Myös kenttää kiertäminen tympii, ja ollaankin melkein joka päivä käyty ainakin pieni maastolenkki. Meillä on tosi kivat polut, joten ollaankin molemmat oikein innostuneita pitkän talven jälkeen maastoilusta. Ollaan molemmat hurahtaneita peltoralleiluun, ja perjantaina Oonan kanssa eksyttiin ihan älyttömän kivalle ruohoaukealle -täydellinen pieneen baanailuun! Pistettiin reitti korvan taakse, jos vaikka innostuttais käymään uudestaankin! Noh, eniveis, Oona räpsi meistä muutaman kivan kesäisen kuvan. 




Lauantaina menin taas Oonalle yöksi, ja mentiin katsomaan Turun malja -esteratsastus kisoja. Oli ihan tajuttoman kuuma, ja varjoista paikkaa olikin hankala löytää. Sen seurauksena poltin olkapääni ja reiteni. Etenkin olkapäät on jomottanut tosi paljon!

Sorruin ostamaan Pojulle megaultrasuper söpön glitter-voiteen. Sen pitäisi päivittäisellä käytöllä parantaa karvan laatua ja silottaa sitä. Plussana söpöt hileet! ;)

Miten mä aina sorrun ostamaan pinkkiä?



Maljasta ostin myös ponnareita sekä uuden harjan kun halvalla sain. 

Maanantaina mulla olikin kaksi heppaa liikutettavana. Vendin omistaja Jenna oli TET:issä, joten tarjouduin hoitamaan Vendiäkin. Tehtiin vähän käynti ja ravijuttuja, koska kova ukon ilma ja salamat sai molemmat ponit jännittyneiksi, eikä muusta väännöstä olisi tullut yhtikäs mitään.
 
Keskelle kirkasta päivää puhkesikin tällainen ilma. En tietenkään ollut varautunut, ja olin tuossa säässä shortseilla ja T-paidalla.



Tämmöstä tällä kertaa! Mitäs tykkäsitte ? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti