perjantai 2. toukokuuta 2014

Huhtikuun kuulumisia

[Varoitus, postauksen kuvat koostuvat pelkistä puhelimella otetuista kuvista, joten jos et siedä puhelinkuvia, jätä suosiolla lukematta!]

Heipähei taas! En voi uskoa, että on jo toukokuu! Vastahan me rämmittiin tallilla joulukuisessa märässä lumisateessa. Aurinko onkin mukavasti lämmittänyt, ja olen jo muutamaan otteeseen ollutkin shortsi & t-paita meiningeissä tallilla. 

Viime kuussa löydettiin molemmat uusia puolia toisistamme, ja ollaankin alettu harrastamaan Pojun kanssa agilityä. Yritän pitää vanhuksella mielen virkeänä, ja keksiä sille koko ajan uusia juttuja ihmeteltäväksi ja opittavaksi. Tällä hetkellä meillä onkin meneillään pressuun tutustumista. Tämä onkin varsin haasteellista, sillä Poju vähän kammoksuu pressuja... 


Toinen uusi harrastus on maastoilu. Kun luonto alkaa pikku hiljaa heräilemään, alkaa maastoilukin maistua! Poju on vähän vauhdikas maastokaveri, joten selästäkäsin en hirveästi maastoile ilman kaveria. Monia maastolenkkejä ollaan kyllä menty kahdestaan riimunnarun päässä. Herra on oikein uteliaana maastoilemassa, varsinkin kun matkan varrella on vähän saanut maistella kevään herkkuja. Täytyy vain maastoillessa olla varuillaan, koska kevään eka kyy on jo bongattu! Onneksi meillä on tallilla kattava kyypakkaus hätätilanteita varten. 

             Ompas kamala kuva...

Maneesiin ei olla koskettu kavion päälläkään upottavan pohjan sekä hyvien ilmojen takia. Kunnon sateitakaan ei ole ollut onneksi pitkään aikaan. Torstaina tosin tuli vähän räntää, mutta ei paljoa onneksi. Täytyy vaan sormet ristissä toivoa, että auringonpaiste jatkuu vielä pitkälle, ja sateet alkavat uudelleen vasta syksyllä! 

Yhtenä päivänä tullessani tallille löysin Pojun suuresta ja monipuolisesta metsätarhasta positiivisena yllätyksenä! Tarhassa on paljon erilaista tutkittavaa, ja näin Pojukin saa vähän tekemistä ennen kuin liikuttaja tulee tallille. Alunperin Poju siirrettiin Vendin tarhasta pois, koska Poju rupesi puremaan Vendiä ja muutenkin uhkailemaan. Poju sai tarhakaverin Romeo-hevosesta, ja nyt löysinkin puremajäljen Pojun lautaselta. Noh, ehkä Poju sai maistaa omaa lääkettään! ;) Eniveis, nyt on Poju yksikseen metsätarhassa. Onneksi Pojulla on kuitenkin tarhanaapurina Myrsky-suokki, ettei poni ole ihan yksin! 

      Poju leikkimässä juosten  ympäri tarhaa     uuden kaverin kanssa!

                     Niin suloinen <3 

Hyvää kevättä kaikille! :) 

-Lotta

1 kommentti: