tiistai 29. huhtikuuta 2014

Valmennuksessa + kissanpentuja !

Tänään meillä oli taas Jennan kanssa Johannan valmennus joka sujui hyvin! Tehtiin muutamia puomitehtäviä sekä väistöjä.  Poju oli tosin jäykkä, mutta loppua kohden hänkin rentoutui. Loppujen lopuksi valmennuksesta jäi tosi kiva fiilis!

Aloitettiin ravailemalla molempiin suuntiin. Tehtiin ravissa ympyröitä ja kulmia. Alkuun poni tuntui hitaalta ja  Poju tuppasi vähän vielä käännöskohdissa hidastamaan, ja Johanna käskikin siihen erityisesti kiinnittää huomiota. Tein muutaman lisäyksen valmentajan käskystä, ja sainkin vähän liikettä irtoamaan.

Kuten aiemmin mainitsin, valmennuksen aiheena ja päätehtävänä oli puomit ja kavaletit. Aluksi olin vähän vastahakoinen, koska Pojulla onkin ollut melko paljon hyppäystä lähiaikoina. Tunnin mittaan se osoittautui kyllä ihan järkeväksi.


Aluksi puomeilla oli Poitsu vähän arka, katseli jalkojaan ja hidasti puomeille. Valmentaja totesikin keräillessään Vendin jaloillaan sinkoamia puomeja, että kuinka vastakohtia ponit ovatkaan!
Loppujen lopuksi meni Pojukin epäröimättä yli.


Sitten jätimme puomit pois, ja siirryimme lävistäjälle väistämään. Poju ei oikein suostunut käyttämään takapäätään aktiivisesti, ja jäi vähän laahaamaan sitä. Saatiin kuitenkin valmentajan neuvoilla ja avustuksella takapääkin mukaan. Toiseen suuntaan mitään ongelmia ei sitten ollutkaan!

Lopuksi mentiin vielä "hyvänmielen hyppynä" pieni kentälle jätetty ristikko. Senkin poni hienosti taittoi! <3



Loppuun otettiin Jennan ja Vendin kanssa muutama yhteiskuva!


 Molemmilla oli joku puunaushetki meneillään.. 


 Mikähän mahto mua niin kovin naurattaa… :D


Ajattelin kirjoittaa tänne myös vähän kisukuulumisia, vaikka tämä hevosblogi onkin. Vauvat ovat kasvaneet huimaa vauhtia kaljurotan näköisistä pötkylöistä ihan kissanpentujen näköisiksi! Pahoittelen huonohkoja kuvia, niitä on todella hankala kuvata! Ellei ne juokse ympäri taloa hypellen ja pomppien, niin ne ovat todennäköisesti nukkumassa. Kissanpentuja on siis neljä, ja heidät on nimetty Tuffeksi, Elliksi, Lennartiksi ja Hipuksi. Äiti kissa Liinua unohtamatta!

 

"Hei mikäs tää on?"






-Lotta

1 kommentti:

  1. Olen ihan kateellinen kun sulla on noita yli söpöjä kissoja ja poju :)

    VastaaPoista