maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kavaletti -ja estetreeniä

Kuka arvaa mikä päivä tänään on? Pojun synttärit! Mulla on tapana vetää kaikki ihan överiksi, ja tänäkin aamuna annoimme Pojulle leipomani kakun ja laulettiin onnittelulaulu. Suunniteltiin Oonan kanssa jotain päivää jolloin Oona voisi hypätä, ja tänään se kävikin oikein hyvin! Ilma oli mitä mahtavin, ja sainkin räpsittyä Oonasta ja Pojusta muutaman kuvan.

Aloitettiin verkan jälkeen kavaletilla. Asetin kavaletin ympyrälle, ja Oona otti molempiin suuntiin muutamat verkkahypyt.




Kun verkat oli verkattu, siirryttiin menemään ristikko-pysty sarjaa. Aluksi este oli 50cm ja siitä lähdettiin korottamaan aina 80cm asti! Pojulla oli paljon ponnua ja intoa, eikä epäröinnistä ollut merkkiäkään. Korotettiin aina kun oltiin saatu muutama hyvä hyppy. Poju pomppi aivan älyttömällä innolla 80cm asti, mutta kun hetken mielijohteesta kokeiltiin korottaa vielä kymmenellä sentillä, ja seurauksena oli kielto sekä tippuminen. (sain sen videolle, jes!) Sen jälkeen Poju alkoi vähän huijaamaan Oonaa, eikä suostunut menemään linjalle ollenkaan, ja aina laukattiin vain ohi. 

Hieno!
Lentokone<3
Ratsastaja ja poni olivat vähän väsyneitä, joten tarjouduin itse menemään kyytiin kokeilemaan. Pienellä epäröinnillä päästiin kuitenkin onnistuneesti yli. 



Jännitin kyllä ihan hirveästi, ja vaikka paikka ei oikein osunut ja istuntani (ja "myötäykseni")  on kamalaa katsottavaa, olen onnellinen että päästiin yli. Siihen oli hyvä lopettaa.

Ratsastuksen jälkeen pesimme yltäpäältä hikisen ponin, ja veimme tarhaan. Tottakai ensimmäinen asia, mitä vastapestyn ponin mieleen tupsahtaa on piehtarointi. ARGH!

Miltä meno teidän mielestä näytti? :)

-Lotta


6 kommenttia:

  1. Ihan hyvän näköstä. Et vaan myödänny ollenkaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekstissä mainitsinkin, että paikat, istunta ja myötäys eivät olleet parhaasta päästä. Keskityimme vain pääsemään yli.

      Poista
  2. Oooo osuin ihan sattumalta moikkaamaan Pojua synttäripäivänä! :) Kävin kuvailemassa kaveria vuokraponinsa kanssa ja kävin rapsuttelemassa Poitsua tarhallaan :)

    VastaaPoista
  3. Onnea poitsulle! T:Trulls & Julia

    VastaaPoista