torstai 10. huhtikuuta 2014

Tapahtumarikas maastolenkki

Heipsanssaa! Tulihan se kevät sieltä! Oli sitä jo kyllä odotettukin... Pojukin alkaa pikkuhiljaa virkoamaan "talvihorroksestaan". Tänään käytiin taluttaen reippailemassa maastolenkki. Sport tracker -ohjelman mukaan matkaa kertyi mukavat 7.3km. Hyvä me! 

       
Edellisenä päivänä Pojulla oli ollut vapaa päivä, joten ihan vain kuntoilun vuoksi mentiin vähän ylämäkitreeniä. Poni pitkin askelein harppoi pitkin mäkeä. Virtaa riitti!

Kun muutaman kerran oltiin menty ylämäkeä, siirryttiin pienelle metsäpolulle. Yht'äkkiä poni nykäisi toiseen suuntaan syömään, ja minun jalkani jäi ponin kavion alle. Kaaduin mahalleni maahan, ja siitäkös poni säikähti ja lähti pinkomaan kivikkoista polkua pitkin. Muutaman metrin roikuin narussa, mutta sitten luovutin ja päästin irti. Poni tuli ihmeissään katsomaan kuin sanoen : "Mitä sä siellä makaat? Nouse ylös, jatketaan lenkkiä!" Todisteena tästä minulla on verinen sukka, ja hokin tekemä "reikä" jalassa.

Noh, eikun vaan jatkamaan matkaa! 


Jatkoimme pienelle lammikolle. Annoin ponin juoda, ja itse istahdin maahan leputtamaan jalkoja. Juuri siinä silmän räpäyksessä peura juoksee aivan muutaman metrin päästä meistä! Poju katseli peuran menoa välinpitämättömästi ja jatkoi juomista. 

Noin lenkin puolivälissä päädyimme suurelle aukiolle, jossa pieni poika lennätti leijaa isänsä kanssa. Tarkoituksenamme oli mennä aukion läpi, mutta leijan nähdessään poni laittoi jarrut pohjaan. Isä ja poika katselivat huvittuneena kun kiskoin ponia yrittäen saada sen liikkumaan edes johonkin! Vasta kun leija oli laskettu ja laitettu pakettiin Poju suostui puoliksi ravaten ja puhkuen menemään ohi. Höpsö! <3


Lenkin loppupuolella tottakai eksyimme! Kysyin tietä eräältä koiran ulkoiluttajalta, ja hän kertoi että olen Maskun kirkolla. Onneksi nainen osasi neuvoa minut oikealle reitille! 


Loppumatka sujuikin mukavasti tallille. Oli kyllä huojentavaa, kun tallirakennus näkyi tällaisen lenkin jälkeen! Huhhuh! 


-Lotta 




5 kommenttia:

  1. auts sattuuko jalkaan kivoi kuvia

    VastaaPoista
  2. Oucchh !! Mitä teitte haavalle ?

    VastaaPoista
  3. Tällä hetkellä pelkällä haavataitoksella mennään, mutta jos tarve vaatii niin tikataan. :/

    VastaaPoista