maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuokrausilmoitus + muita ajatuksia tallinvaihdoksesta


Noniin nyt on joulunpyhien juhlat juhlittu, ja on aika siirtyä toisenlaisten tapahtumien pariin nimittäin tallinvaihdosta! Olemme nyt siis varmistaneet Pojulle tallipaikan maneesitallilta helmikuun alkuun. Nykyisellä tallillamme täysi-ikäinen tallin omistajan tytät Bea ratsasti Pojua ilmaiseksi, mutta nyt kun tallivuokra kasvaa 100€ nykyisestä tarvitsemme ihan vuokraajan 2-3-päiväksi viikossa. Laitan nyt bloginkin puolelle tämän ilmoituksen mikä on jo facebookissa ja hevostalli.netissä. Jos olet vähänkään kiinnostunut, tai tunnet jonkun joka voisi haluta tulla kokeilemaan otathan yhteyttä!

Tarjotaan vuokralle helmikuun 2014 alusta kiltti ja hyväkäytöksinen, 16.v, 145cm, he B poniruuna Bourgeois (Poju). Poju hyppää yksittäisenä 90 cm ja ratana 80cm. Poju asustelee helmikuusta 2014 lähtien Inkisen yksityistallilla (inkinen.suntuubi.com) Maskussa, jonne on hyvät bussiyhteydet Turusta. Tallilla on käytössä valaistu kenttä, pieni estekalusto ja upouusi maneesi. Vuokraajan toivomme olevan yli 15.vuotias ( jos olet tosi reipas, rauhallinen ja omatoiminen yli 12-vuotias, voimme miettiä asiaa -alle 18. vuotiaalta huoltajan suostumus), iloista ja positiivista asennetta, sekä sitoutumista Pojun liikuttamiseen ja hoitamiseen 2-3 krt. viikossa. Aikaisempaa ratsastuskokemusta täytyy olla ja valmius monipuoliseen Pojun liikuttamiseen ( maastoilua, esteitä ja koulua) Kuukausivuokra on kiinteä 120€/kk. Pojun omistajana on 12-vuotias tyttäremme Lotta ja hän hoitaa ja liikuttaa Pojua 4 krt viikossa. Kurkkaa oheinen videolinkki Pojusta ja ota rohkeasti yhteyttä! :)

http://www.youtube.com/watch?v=XhUQTCE-eEs
Puh: 0503889752

Vaikka tallinvaihdos pienestä vähän rönsistyneestä maalaistallista hienoon upouuteen maneesitalliin kuullostaa monen korvaan hienolta, olen kuitenkin todella haikein mielin lähdössä. Tikkulassa istuin ensimmäisen kerran ponin selässä. Tikkulassa olen viettänyt viimeiset 6-vuotta. Tikkulassa olen laukannut ensimmäisen kerran. Tikkulassa olen hypännyt ensimmäisen esteeni. Tikkulassa putosin ensimmäisen kerran. Muistoja siis löytyy! Jos vain säät ja kentän kunto sallisi, jäisin mielihyvin Tikkulaan pitemmäksikin aikaa. En kuitenkaan usko, että pääsen Pojun kanssa kehittymään pinoamalla vain renkaita pinoon esteiksi ja ratsastamalla pienellä -joskin huonokuntoisella kentällä. Tallinomistajat ovat mukavimpia ja hyväsydämisimpiä ihmisiä ja ovat hoitaneet Pojua kuin omaansa, mutta nyt olen kuitenkin "kasvanut ulos" tallista. Olen innoissani tallinvaihdoksesta, mutta varsinkin lähtöpäivä tulee olemaan vaikea, luulen kuitenkin että minun -kuin poninkin elämä helpottuu yksityistallilla.







Unohtumattomat sekoilut heinäladossa<3

Parasta :D<3

14 kommenttia:

  1. mä olen 14vuotias (kesällä 15) , ja tunnen pojun sen ratsastuskouluponi ajoilta asti. Mutta voisin vuokrata vasta ensi kesästä lähtien :/ jos sua silti kiinnostaa niin ota yhteyttä prinssijamarisa@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Voi kun olisi ollut hauskaa jatkaa Pojun vuokraamista taas parin vuoden tauon jälkeen! :) Kolmelle vuokrikselle ei kuitenkaan riitä aika valitettavasti, mutta olisi kiva käydä ainakin joskus moikkaamassa ponia kun muutatte tänne lähemmäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuuhan toki joskus vaikka vähän ratsastelemaankin inkisiin Pojulla kun on poni tuttu! :) Olemmekin yrittäneet vähän katsella Pojulle ennestään tuttua ihmistä vuokraamaan, mutta kolme vuokrahevosta kyllä kuullostaa aikaa vievältä! ;) Ilmoittelehan jos vuokrahevosiesi määrä laskee, Pojukin varmasti tykkäisi! :)

      Poista
    2. Voi se olisi hurjan kivaa! :) Täytyy tosiaan tulla moikkaamaan jossain vaiheessa kun olette päässyt kunnolla kotiutumaan Inkisille!

      Poista
  3. Vitsit että tuli taas ikävä ponia! :D Tullaan taas pian katsomaan, vaikkapa ennen joululoman loppua? Ja oon ite tosi innoissani tallinvaihdoksesta, tuo kuulostaa niin hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tulkaa vaan, sovitaan tarkemmin joku päivä! :) Sitä seuraava kerta onkin jo varmaan inkisessä! Joo-o onhan se aika luksusta verrattuna nykyiseen kun on kaikka vermeet sisävessasta kahvihuoneeseen!

      Poista
  4. Onko se talli johon Poju on muuttamassa niin ihan siinä Kustavintien varressa ja siinä raknteilla maneesi?

    VastaaPoista
  5. Mä oon myös tallin vaihdosta Paulin kanssa, kun me muutetaan kevät-kesällä kauemmas. Vuokraaja/osaylläpitäjä tulee sillon myös kyseeseen, koska mä synnytän alkukesästä ja aika ja mahdollisuudet liikuttaa pienenevät minimiin jo huhtikuussa.. :)

    VastaaPoista
  6. Aa! :) Onko teillä joku talli jo kiikarissa? Ja onnea vielä tuosta raskaudesta, vaikka saattaakin hevosen omistajalle tosiaan hankalaa niinä aikoina olla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo viel aatellut, kun en tiedä mihin muutetaan ja mihin talliin on varaa. Haluisin ainakin ison kentän ja sisätallin :D Muu on vaan sivuseikkaa.

      Poista
  7. toi mis on sää ja selba on ihana ♥

    VastaaPoista
  8. harmi kun en oo huomannu tätä aikasemmin :/ olisin halunnu alkaa vuokraamaan pojua, mutta hänelle on varmasti löytynyt jo vuokraaja.

    VastaaPoista