keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Myday

Tuolla sivupalkissa oli kysely postauksista, ja mydaytä toivottiiin eniten joten päätin sen siis toteuttaa. En ole koskaan mydaytä tehnyt, joten se nyt saattaa olla vähän mitä on. :D
9.30 heräilin ja selasin kännykällä blogit ja youtuben .
Vähän yli klo 10 pääsen kunnolla hereille ja menen syömään aamupalaa.

10.30 puen ratsastusvaatteet päälle (huono kuva)


11.05 herätän kissan ja lähden ulkoilemaan, ihana sää!


11.30 ihana sää on tiessään ja lähdettiin hakemaan Oonaa tallille.


12.00 tallilla

Putsattiin karsina, laitettiin vedet ja pussitettiin heinät.

13.00 haettiin Poju harjattavaksi
13.05 harjausta...

Pakko oli vähän söpöillä harjailujen lomassa!

(Valitan, julkaisukelpoisia ratsastuskuvia ei tullut montaa)




Ratsastus sujui hyvin, itseasiassa Poju on viime päivinä ollut ratsastuttavuudeltaan oikea unelma! Tänään Oona keksi meille ihan älyttömän kivan puomitehtävän jota taidokkaasti piirtämäni kuva havainnollistaa. ;) Mentiin siis tätä tehtävää ravissa ja laukassa. Oona laittoi siis kolme puomia kolmen askeleen väleillä, toiselta puomilta käännettiin keskiympyrälle ja ympyrän jälkeen jatkettiin puomit loppuun. (Toivottavasti nyt ymmärsitte! Yritin piirtää kuvaa, mutta en osaa! :D) Ravissa meni oikein hyvin, ja Poitsu pidensi ja lyhensi askelta sopivasti, mutta sen sijaan laukassa ja laukan säilyttämisessä oli puomeilla aluksi vähän ongelmia. Kun laukassakin alkoi sujua Oona käski minun lyhentää askelta niin, että puomeista tulisi neljän askeleen väliset. Hyvin Poppis senkin ymmärsi! Niin hieno poika! <3


14.20 riisuttiin poni, heitettiin fleeceloimi selkään ja vietiin karsinaan. Tallinomistaja vei tuntien jälkeen kentän vapauduttua vielä Pojun kentälle ulkoilemaa, kun ei viitsinyt enää ällömutaiseen tarhaan viedä jalkojen pesun jälkeen.

Annettiin tyytyväiselle pollelle mössöt ja lakaistiin tallikäytävä.

14.30 lähdettiin kotiinpäin

Oltiin menossa Oonan perheen luokse uudenvuoden juhliin, joten kävin suihkussa, vaihdoin vaatteet ja laitoin hiukset kiinni.

Kun olin valmistautunut ja siivosin huonettani huomasin hamsterini Nopan kellahtaneena selälleen, tiesin oikeastaan heti mitä oli tapahtunut. Pieni Noppa-mamma oli nukkunut pois. Tottakai se suretti, mutta voin vain kuvitella koiran/kissan/hevosen pois meno surettaa. Eniten näytti kissaamme Liinua surettaneen, kun ei ollut enää elukkaa jota katsella kaltereiden välistä. Kannettiin Noppa sen mökissä takapihalle ja haudattiin se kukkapenkkiin.<3 (vanha kuva)

Uudenvuoden juhlissa oli niiiiiin hyvää ruokaa, että on vieläkin täysi olo! Oli fondueta missä paistettiin lihaa, ihanaa salaattia ja jäätelöä!



Käytiin illalla Oonan talon läheisellä kukkulalla katselemassa ilotulituksia.
Hyvää uuttavuotta kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. En ihmettele jos oli täys olo sen fonduen jälkee ku ahmit sitä viel kymmenen minuuttii sen jälkee ku kaikki oli jo syöny ja lähteny pöydästä;) mut ihana mydayy!

    VastaaPoista
  2. Hei meki tehtii fondyytä (mitensenytkirjotettiin) uutenvuoten!Ja näyttää ku harjaisit pojuu tangle teezeril...? :D Mut jaksamisia sulle Nopan takia ;(

    VastaaPoista