lauantai 25. tammikuuta 2014

Möhkäleet juoksentelemassa

Täällä taas! :) Tänään pääsinkin jo kahden bussilla tallille, ja oli kerrankin niiin ihanaa tehdä kaikki tallityöt ja liikuttaa poni valoisalla! Nappasin aamulla kamerankin mukaan ja tuli jonkun verran kivoja kuvia!
Ihana Samantha 45v. jolkotteli reippaasti vastaan kun käveltiin hiekkatietä. Niin söpö! Hän siis kulkee vapaana tallilla.

Kun tulin tallille, oli Vendin omistaja Jenna, ja Pluton vuokraaja päästäneet ponit kentälle kuluttamaan ylimääräistä energiaa ennen ratsastusta. Kysyin että voisiko Poitsu liittyä seuraan, ja niin siinä oli kolme ponia juoksentelemassa. :)


                                             Meidän hyperaktiiviset möhkäleet!





 Pojulle on tullut aivan ihme tapa purra Vendiä aina kun se menee ohi. Mutta toisaalta, rakkaudesta se hevonenkin potkii! ;)








Ei kauaa tarvinnut juoksuttaa, joten lähdimme pienelle maastokävelylle. Kävelyn jälkeen Jenna vielä ratsasteli Vendiä, sillä välin kun minä harjailin Pojua. Pojun vuokraaja oli lähdössä vetämään maastolenkkiä rentoa pienemmille, ja kysyi että saisiko ottaa Pojun mukaan. Suostuin mielihyvin, koska muuten ponin liikutus olisi eilen jäänyt hyvin vähälle.

Toivottavasti tykkäsitte vähän kuvapainotteisemmasta postauksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti