perjantai 10. tammikuuta 2014

Höpöttelyä!

Heipä hei taas! Viime kerrastakin on jo aikaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.  Voin taas todeta postailutauon syyksi tämän bloggaajien perus "tekosyyn" eli ajan puutteen. Näin koulujen alkaessa olen pyrkinyt ottamaan melko tiukan linjan koulunkäynnissä, ja muutenkin tekemistä riittää tallillakin!

Tänään menin kaverini Essin kanssa bussilla Inkisiin kysymään Essille vuokraponia ja käymään bussireittejä läpi. Päästiin hyvin perille ja Essi sai nyt ainakin ensisijaiseksi vuokraponikseen pienen Kalle-ponin. Kiva että saa tallille seuraa! Lisäksi Inkisiin muuttaa toinen kaverini Jenna "projektiponi" Vendin kanssa. :) Heti kun tultiin Inkisistä kävin kotona syömässä ja sitten riensinkin vuorostaan liikuttamaan Poitsun. Mulla oli jo selvä visio päässä että mitä haluan tehdä. Karsinan siivottuani otin Pojun vapaaksi kentälle ja juoksenneltiin vähäsen. Poju innostuikin pukittelemaan! Päätin käyttää Pojun energian hyväkseni ja rupesin ottamaan pysähdyksiä & peruutuksia käynnissä ja ravissa. Vaikka ilma ei ollut mitä parhain, Poju teki kaikki nätisti mitä pyydettiin!  Poitsun kanssa on vaan aina niin hauska puuhailla maastakäsin! <3 Niin taitava poika!


Pojulla on muuten älyttömän paksu karva! Se on oikein ihana pieni pallero! En kuitenkaan klipata halua, eikä se ole oikeastaan ollut vaihtoehto ollenkaan. Ei minua sinänsä haittaa, vaikka Poitsu hikistyisikin helpommin. Se on aika harvinaista, että kunnolla Pojun talvella hikeen saan! ;)


Kuten olenkin jo aiemmin maininnut, Poju on ollut niin ihana ratsastaa! Se on kuunnellut hyvin apuja ja muutenkin vaan ollut niin kiva ratsastaa! En malta odottaa kunnes pääsen maneesiin kunnolla treenailemaan!

Pojun ihanasta käytöksestä oli hyvä esimerkki esim. viime sunnuntaina kun Eve ja Kata tuli taas pitämään meille tuntia! Poju toimi kivasti intopinkeenä ja ois jo verkassa halunnut nostaa laukan ja onnistuikin siinä muutaman kerran. :D  Tehtiin paljon ympyröitä ja otettiin muutama lisätty ravipätkä. Itse en ollut oikein hereillä, taisin mennä suurinpiirtein puolet tunnista huolimattomasti esim. väärää kevennystä ja muutenkin haahuillen vähän sinne tänne. Taisi johtua siitä, että pienellä ja lisäksi puolikkaalla (emme kuraisuuden vuoksi käytä toista pitkääsivua) oli meidän lisäksemme kolme ratsukkoa. Tämän takia esteiden hyppääminenkään ei oikein onnistunut muuten kuin pari kertaa lopussa.

Huomasin vasta kuvia katsellessani, että olin koko tunnin ajan nojannut aivan hillittömästi eteen!






Loppuravit Poitsu meni oikein nätisti ja rennosti!


En ymmärrä mitä kuville tapahtui, taisi laatu heikentyä sähköpostissa. Esim. toisiksi viimeinen kuva on todella oudon näköinen! :D

xoxo Lotta

2 kommenttia: