tiistai 24. joulukuuta 2013

Heipsanssaa ja hyvää joulua! Meillä on joulu sujunut tosi kivasti! Kahdeksan aikoihin aamulla lähdettiin tallille toivottamaan Pojulle hyvää joulua ja antamassa iso punainen omena joulun kunniaksi! Lisäksi olemme syöneet hyvin ja katsoneet jouluelokuvia. Ja tottakai meillä kävi joulupukki! ;) 90% lahjoista oli hevostavaraa, ja loput 10% rahaa ja suklaata sukulaisilta. Tässä lyhyt esittely joululahjoistani:

Claridge housen otsapanta


Olin etukäteen toivonut tällaista pääkallo-otsapantaa. Pojun kevätlook on siis tällainen "badass", eli tulipunainen räikeä satulahuopa ja pääkallo otsapanta, vaaleensininen on niiin last season! :D

Equiguardin pinkit etu- ja takasuojat.



Nä oli ihan pakkohankinta! Saan vihat niskaani talliporukalta kun taa sorruin ostamaan Pojulle pinkkiä...



Perus yleisraippa blingi-koristeilla.


Tylsä perus sininen riimunaru, näitä ei voi koskaan olla liikaa!
Claridge housen nahkariimu

Tätä riimua aion nyt varjella jossain hyllyn päällä, kunnes Pojun tallinvaihdos tulee. En kestäisi jos löytäisin 40€ maksaneen riimun jostain kuralammikosta!


Kaverini oli ostanut tällaisen pakkauksen joista antoi yhden harjan minulle. Siitä seurauksena olen lopettanut esim. kumisuan käytön kokonaan, nä todellakin on taika-harjoja! Näitä täytyisi ostaa tukkupakkaus varastoon, nimittäin kuukaudessa olen saanut sen yhden harjan näyttämään ihan kamalalta! 


Uudet siniset ohjat! En tykkää käyttää hanskoja, joten tällaiset kumiohjat oli kyllä välttämättömät! Ihan älyttömän pitävät! +ihana väri!



 Tässä nämä. :) Sain myös uuden juoksutusliinan jonka unohdin kuvata...

//Toivottavasti saitte selkoa kuvista, kuvausvaiheessa tuli monta "vastoinkäymistä" joten laatu vähän on mitä on.

Hyvää joulua! <3































4 kommenttia:

  1. Ooo vitsit oon aina halunnu hankkii mun polleille (sillon kun niitä vielä siis oli...) ton nahkariimun! :) Niin upee :D Mut mitä mitä, onko Poju vaihtamassa tallia? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon ihan rakastunut myös! :D Täytyy nyt vaan malttaa odottaa... En tota nyt muutenkaan ihan käyttöriimuksi ottaisi, mut ratsastuskoulu u know :D Kaikki vähän tavarat vähän tuppaa katoilemaan ja kun meilläkään ei mitään kunnon satulahuonetta oo. Ja joo ollaan! Voin kertoa vaikka kikissä tarkemmin! :)

      Poista
  2. Mistä olet ostanut nuo ohjat?! 😍

    VastaaPoista