tiistai 25. helmikuuta 2014

New York City!

Kuten otsikko kertookin olimme siis New Yorkissa. Tässäpä teille pieni kooste siitä! Olen pahoillani niille jotka tykkäävät lukea vain poni-postauksia, mutta pakkohan tästä on postailla! ;)

Minä siis vihaan shoppailua. Se on yksi tylsimmistä ja ärsyttävimmistä asioista joita tiedän! New Yorkissa jotain hyvin erikoista tapahtui ja yhtäkkiä shoppaileminen alkoi tuntua ihan kivalta! Ostelinkin kaikkea ihan kiitettävästi. Mekon, kolmet housut, korun, hiusten kihartimen… Okei, jollekkin saattaa kuullostaa pieneltä määrältä. Mutta MINÄ anti-shoppaaja todellakin ylitin itseni! :D Jollekkin saattaa herätä kysymys: Mitä minä sitten tein New yorkissa -ostostaivaassa?


Lentomatka oli siis ne kamalat, tukalat, tylsät, ahdistavat 12-tuntia. Tapoin aikaa nukkumalla ja katsomalla elokuvia. Ja heti kun laskeuduimme New Yorkin lentokentälle, saimmekin jonottaa mukavan ajan maahantulotarkastuksissa. Oh great! ;)

Noh, oli se kyllä odottamisen arvoista! Nimittäin heti tarkastuksen jälkeen otimme taksin hotellille, purimme vähän tavaroita ja lähdettiin tutustumaan paikkoihin! Ensimmäisenä iltana syötiin taivaallisen makuista pizzaa italialaisessa ravintolassa! 

Manhattan<3

Ehkä suurinta ja minun mielestäni "oudointa" oli se, että Nyci oli AIVAN samanlainen kuin esim. elokuvissa ja TV-sarjoissa. Se jotenkin sai minut hämmästymään totaalisesti! :D Sitä ei edes tajua ennen kuin on paikan päällä!

Olen ehkä joskus (tai sitten en) maininnut, että olen suuri Gossip girl fani! Gossip girl on siis tv-ohjelma joka on kuvattu New yorkissa Upper East Sidellä. Oli pakko mennä kiertoajelu bussiin, missä näytettiin kuvauspaikkoja! Se oli ihan huippukiva kokemus! Bussissa oli pienet Ipadit joista näytettiin kohtauksia jotka oltiin kuvattu paikalla, jotka samaan aikaan näkyivät bussin ikkunasta!

Seuraavaksi menimmekin katsomaan ehkä yhtä Nycin tunnetuinta nähtävyyttä nimittäin Vapaudenpatsasta. Menimme Turun förin tapaisella lautalla Brooklyniin, ja siinä matkalla vapaudenpatsas olikin. Jäin vaan harmittelemaan, että ilma oli kovin sumuinen ja kuvat olivat melko huonoja. :/




Viimeinen päivä koitti liian pian! Olisin voinut olla amerikassa paljon kauemminkin! Tosin alkoi olla kova ikävä Poitsua ja tuttua turvallista tallia. Nycissä kun kaikki on niin suurta! ;)

Nyt onkin vähän kriittinen tilanne kirjoitella, kun on vähän kuumetta tänään annetun syöpärokotuksen johdosta ja sain juuri kuulla että kissamme on synnyttänyt viisi pientä kissanpoikasta! Nyt täytyykin pikapikaa mennä päivittelemään tätä ihanaa uutista! <3






2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus, ja ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Mitä mieltä olit niistä pilvenpiirtäjistä korkeista taloista?

    VastaaPoista