sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Happy birthday!

Moikka taas! Torstaina tosiaana täytin sen 13-vuotta, ja sitä sitten juhlistettiin tallilla Annin ja Jennan kanssa. Ilma oli ihanan syksyinen ja aurinkoinen. Syksy onkin lempivuodenaikani!

Kuumeisesti mietin, että mitä tekisin synttäripäivän kunniaksi, ja päädyin vähän jumppailemaan kavaleteilla. Koko tunnin ajan Pojulla ja mulla oli taas hieman erimielisyyksiä, että pingotaanko jalat rusetilla menemään, vai mentäisiinkö vaihteeksi nätisti ja rennosti. Tein vähän pysähtymisharjoituksia käynnissä ja ravissa, ja muutaman kerran sainkin ihan tosissani pidätellä ponia. 



Laukat nousi ja lähti pyörimään oikein kivasti ja tahdikkaasti. Testailin vähän, että miten poni kääntyy laukassa, ja sitten aloin menemään puomia.

Annikin käski minua vaihtamaan ilmettä, nyt ymmärrän miksi… :D

Pienien välikäyntien jälkeen aloin menemään kavalettia. Edessä oli puomi, jonka välit minua hieman arvelutti. Ensimmäiset hypyt olivat hieman varovaisia, mutta kun sain ahdettua väliin kolme askelta, oli välit hyvät, eikä paljon kolhittukaan. 



Loppuverkat mentiin maastossa. 


Perjantaina olikin rennompi taluttelupäivä pellolla.  Kuvauksia hankaloitti houkutteleva mehevä ruoho, mutta aina kuvauksien välillä saivat maahan täydeltä vihreää. 




Kiitos kuvista ja muokkauksesta Annille ♥


5 kommenttia: