sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Myday

Heippa! Viimeviikolla torstaina ja perjantaina Anni ja Jenna tulivat kanssani tallille taas seuraksi ja kuvailemaan. Näinä parina päivänä ilmat ovat olleet aivan mahtavia, ja tylsän kentänkiertämisen sijaan ollaan mm. maastoiltu. Tarkoituksena olisi nyt tästälähtien alkaa maastoilemaan vähintään kerran viikossa, kun poni tuntuu siitä niin kovasti nauttivan. 

Torstaina kuvailin mydayta. Mydayn ratsastuspätkistä iso kiitos Annille taas kerran.




Perjantaina kokeilin hetken mielijohteesta "vahingossa" ratsastaa riimulla. Aluksi oli tarkoitus tehdä maastakäsinjuttuja, ja hetken niitä teinkin, mutta kenttä oli sen verran täysi, että mahdollisuuksia tekemiseen jäi melko vähän. Hain kypärän tallista, ja hyppäsin selkään. Harjoittelin vähän ääniavuilla pysähtymistä ja liikkeellelähtöä. Poju tuntui tykkäävän touhusta oikein paljon, ja varsinkin laukoissa Poju innostui vähän revittelemään. Tätä olisi kiva tehdä enemmänkin!





Huomasitteko jo ekoista kuvista uuden takin? Mulla on synttärit torstaina, ja isovanhemmilta sain lahjaksi takin jossa lukee 'Team Bourgeois'. Olen aivan rakastunut!



11 kommenttia: