maanantai 8. syyskuuta 2014

Pikapostausta




 Heippa taas! Mulla on kauhea kiire koulun kanssa, joten tulin pikapikaa kertomaan vähän kuulumisia. Sunnuntaina Jenna tuli kanssani taas tallille kuvailemaam.

Sunnuntaina Poju oli ihan super! Se ei ole varmaan ikinä ollut noin rento, mutta samaan aikaan innostunut ja eteenpäinpyrkivä. Päätin käyttää innostusta hyväkseni, ja rakensin kentälle pienen esteen. Siitähän poni innostui vielä enemmän, ja sain välillä rauhoitella ja jäähdytellä ponia, kun oli niin kova meno.

Nopeiden lämmittelyiden jälkeen aloin laukkailemaan. Poju oli niin mahtavalla moodilla, ja laukka pyöri todella hyvin. Tulin laukassa muutaman kerran laukkapuomit, ja sen jälkeen tehtiin keskelle n. 60-70cm korkea pysty. Tultiin sitä muutaman kerran, ja Poju pomppi innoissaan. Hypyt olivat sellaisia kenguruloikkia, että en pysynyt hypyssä mukana ollenkaan! Kuvat ovat ihan kamalia, mutta ompahan jotain materiaalia...








Voi ei toi mun istunta...

Ratsastuksen jäkeen äiti toi Pojulle pöperöä <3

Huomasitteko muuten Pojun uuden riimun? Olen aivan rakastunut tuohon! Olin viikonloppuna raveissa, ja sieltä irtosi tuollainen hintaan 5€! Tykkään riimusta tosi paljon, ja se sopii Pojulle tosi hyvin! Ostin myös aivan älyttömän ihanan takin, mutta siitä lisää myöhemmin. 





2 kommenttia:

  1. Wau kuin hienosti meette ! Ja ihana toi uus riimu. Se todella sopii Pojulle ♥

    VastaaPoista