sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Hello autumn


Heippa taas piiiitkästä aikaa! Olen pahoillani pitkästä postaustauosta, meillä vaihtui jakso, ja jakson loppuun kasautuu kaikki kokeet, joten aikaa on kokeisiin lukuun palanut melko paljon. Nyt olen kuitenkin taas täällä uusissa voimissa ja toivotaan, että saan postaustahdin pysymään parempana. 

Moni asia on muuttunut tauon aikana, joista suurin juttu on varmaankin tallinvaihdos. Siirryimme Jennan kanssa Friskalan tallille joka on meidän kotoa vaan noin 5-10min ajomatkan päässä. Minulla kun ei vaan meinaa aika riittää n. tunnin bussimatkoihin, kun koulu loppuu minullakin useina päivinä vasta neljältä. Nyt toivottavasti voitaisiin asettua Friskalaan hieman pidemmäksi aikaa, ja ainakin näin alkuun vaikuttaa tosi kivalta!


Tänään lähdettiin porukalla Jennan, sekä Pojun uuden vuokraajan Thelman kanssa tallille ratsastamaan ensimmäistä kertaa tallinvaihdoksen jälkeen. Olimme tallilla puoleltapäivin, mutta saapuessamme tallille huomasimme, että ovet olivat lukossa... Ei kun vaan odottelemaan tallinomistajan tytärtä ovia availemaan! Kun vihdoin saatiin ovet auki, putsailin karsinan ja haettiin ponit sisään. Laittelimme kaikessa rauhassa ponit kuntoon, ja siirryimme kentälle.

Eilisestä muutosta äidin autoon oli vielä jäänyt kypärä ja saappaat, joita äiti lähti sitten mulle kiikuttamaan. Siinä odotellessa tein tuttavuutta pieneen kissanpentuun, jonka nimesimme sattuneesta syystä Rageksi. :D Rage oli kovin unelias, joten otin hänet alkukäyntien ajaksi takkini sisään nukkumaan. Kun äiti vihdoin saapui, kiristin satulavyön ja hyppäsin selkään.



Olin jo ehtinyt maastakäsin jonkun aikaa kävellä, joten aloin heti ottamaan ohjia tuntumalle. Testailin käynnissä, että miten Poju suhtautuu uusiin hajuihin, erilaiseen ympäristöön ja kentän vieressä pällisteleviin hevosiin, mutta poni oli vain lähinnä kiinnostunut kaikesta. Ravailin ja lämmittelin Pojua molempiin suuntiin perusteellisesti. Poju ei oikein malttanut keskittyä itse ratsastukseen, vaan kovasti katseli ympärilleen ja pompahteli "säikähtäessään" pikkuasioita, mutta sellainen kuuluu asiaan!




Laukassa tein muutamat ympyrät molempiin suuntiin, ja sitten annoin ponin vain mennä viipottaa itsekseen suoraa uraa. Kauaa en viitsinyt enää Pojua rääkätä, vaan kohta aloin jo loppuverkkaamaan.




Kiitos kuvista Thelmalle ! :) 

11 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ompa söpö pikku kisu :3 ja tosta kentältä näyttää tulevan ihan kivoja kuvia senkin suhteen, että ei aina taustalla ole jonkin sortin lautakasoja ja muuta epämääräistä ;) pitäkää hauskaa uudella tallilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, kiitos ja tuuthan sääki tänne jokupäivä!

      Poista
  3. Ai että, koska voitas tulla moikkaamaan sinne päin?? :) Olis niin kiva nähä teitä molempia pitkästä aikaa! Meidän piti ehdottaa sulle että oltais tultu viime viikolla, mutta meillä oli hirveä kiire koko ajan... Viimeistään syyslomalla tullaan sinne päin, ok? :D

    VastaaPoista
  4. Kannattaisi ostaa uusi kypärä, tuo on aivan liian pieni, kun se on noin "ylhäällä päätä"! SE ei ole turvallinen, kun on noin pieni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo moni on mulle tota sanonut, ja täytyypä kattoa jos jossain vaiheessa sais aikaseks ostettuu uuden kypärän :|

      Poista