torstai 16. lokakuuta 2014

Cityponit -ja ratsastajat vauhdissa!

Heippa! Tänään huonosti nukutun yön jälkeen lähdimme Oonan ja Jennan kanssa tallille. En vieläkään totu siihen, että tallimathoihin tarvitsee varata vain kymmenisen minuuttia! Koulussakin käyrä on kääntynyt ylöspäin kun kouluun ehtii keskittyä kunnolla. 

Tallille saavuttuamme haimme karvakasamme tarhasta. Yö oli ollut kuiva, joten jalatkin olivat puhtaat. Hyvä alku! Laittelimme poneja rauhassa kuntoon pohtien tämänpäiväistä ohjelmaa. Sain idean lähteä pienen matkan päähän Haarlan k-kaupalle. Pitkien pohdiskelujen ja sileällä tunnustelun jälkeen lähdimme matkaan! 

Jouduimme muutaman kerran ylittämään vilkkaan tien jonka ajaksi tulimme aina tottakai alas, mutta muuten molemmilla pysyi koko matkan peput tiiviisti satulassa! (edistystä...) 

Saimme paljon hymyjä ja vilkutuksia, mutta mikään ei vetänyt vertoja vanhainkodin edessä ulkoilevan mummon hymylle ja vilkutukselle. Varsinainen päivän piristys! <3 Toivottavasti mekin saimme edes muutaman päivän piristymään. Olimme varmasti erikoinen näky haarlan k-marketin parkkipaikalla töröttäessämme! 

Poni käyttäytyi sivistyneesti, mutta samalla oli utelias kuin pieni varsa. Kovasti nuuhkittiin liikennemerkkejä, ja viemärit oli Pojulle aivan ylitsepääsemätön este.
Mukana juoksi myös Oona, jota saamme kiittää muutamista kuvista mitä Oona matkan aikana napsi.




6 kommenttia:

  1. Oli kyl kiva reissu! Ens kerral sit sinne vanhainkotii :D ++ kauppaa sisälle

    VastaaPoista
  2. Moi, Oon kuullu et yhdeltä tallilta vanhainkodilla kävi ponin tai kahden kanssa ystävänpäivänä ja pääsiäisenä palmusunnuntaina ja ennen joulua.

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus ja ihanat te! ❤

    VastaaPoista
  4. Voi että muistan kun Pojun kanssa muutama vuosi sitten käytiin pääsiäisenä vanhainkodin pihalla virpomassa vanhuksille! Vitsit ne oli iloisia kun pari ponia tuli piipahtamaan! c: Kaikki halus kovasti silittää eikä Pojukaan sanonut mitään pyörätuoleista ja kiinnostuneista vanhuksista :D

    VastaaPoista
  5. Ensi kerralla menkää oikein sisälle ostoksille xD! Mutta söpöt te :3

    VastaaPoista