maanantai 18. elokuuta 2014

Vesisateesta heippa!

Poju oli päättänyt laitumella seisoskella sateessa, joten myös omia housujani suojatakseni alkuverkoissa oli ohut fleece-loimi -en saanut mahavöitä ristiin, kun on poni tällä hetkellä niin lihava :D
 Heippa! Syksy näyttikin nyt heti loman loputtua ottaa vallan, nimittäin juuri tänään päästiin vesisateen saattelemina ratsastamaan kaipaamaani ah-niin-ihanaan kuraan. Noh mitäs pienistä, ratsastamaan vaan!

Päätin taas vaihteeksi mennä riimu ohja -viritelmällä, kun Poju varsin kivasti sen kanssa toimii. Pojulla oli ilmeisesti rankkasateen takia hieman huonosti nukuttu yö takana, joten oli Poju hieman flaati. Myös kentän paikoittainen kuraisuus teki kunnon ratsastamisesta hieman hankalaa, joten tyydyttiin vain vähän ravailemaan ja laukkailemaan ohjat lerpsuen. Koska kenttä oli tosiaan kovin kurainen, joten Poju oli hieman jäykkänä ja valmiina hyppelemään sivuun osumatta kavionkärjelläkään mutalammikkoon!


Pakko oli kokeilla, että sujuuko vielä temppuilut, ja herra lähes nukkuen mun heilumisista huolimatta seisoi paikallaan! 

Lopuksi Annin yllyttämänä otin muutaman laukan ilman käsiä, jota en ole ennen uskaltautunut kokeilemaankaan! Jos Poitsu olisi ollut ihan perus-moodillaan, en olisi varmaan edes uskaltanut, mutta nyt kun herra oli vähän tokkurainen ja uninen, ei sivuhyppely ja pinkomisvaaraa ollut.

 ♥♥♥

Pojulla ja Pojun tyttökaverilla Vendillä (kuvassa) oli niinkin ihana jälleennäkeminen Vendin tullessa kesälaitumella muualla, että Poju päätti kunnolla näykkäistä pientä Vendulaa. Minun pieni jääräpäinen ukkelini ei kyllä tosiaankaan ole mikään romantikko! ;) Saas nähdä miten pariskunnan talvi samassa aitauksessa sujuu…

//Postauksen kuvat © Anni Jauhiainen 

-Lotta 

6 kommenttia: