torstai 7. elokuuta 2014

Lyhyesti kuulumisia

Heippa! Nyt kuumuus on aivan tukahduttavaa täällä meillä, että liikutus täytyy tehdä aikaisin aamulla tai hyvin myöhään illalla. Koska hepoilla on suuren suuri laidun jossa on varjona metsän kaistale, saa Poju hyvin liikuntaa sielläkin. Kai nyt muutenkin kesäisin saa vähän lomaa pitää -kyllä sitä talvellakin ehtii! Olen muutamana päivänä käynyt tsekkaamassa ponin kunnon ja ruiskuttelemassa itikkamyrkkyä ja tietenkin vain halimassa. Poneilla on tosiaan suuren suuri laidun jossa on pieniä metsäpolkuja ja suuria ruohoalueita.


Eilen keksin yhdeksän aikoihin lähteä tallille moikkaamaan Pojua. Päätin kuitenkin kavuta selkään hieman jumppaamaan ponia ravissa ja käynnissä. Löllöttelin vain ympäri kenttää välillä vähän taivutellen ja lisäillen. Poni toimi melko hyvin, vaikka en erikoisempia vaatinutkaan. Ei tuollaisella säällä itsekkään jaksa mitään erikoisempaa tehdä! Kumpa nämä helteet jo hellittäisi -olisi kiva pitkästä aikaa mennä vaikka puomitreeniä. Olin juuri jättänyt kamerani kotiin, koska eilen oli aivan mahtava auringonlasku, ja olisi ollut kiva saada vähän muutakin kuin kännykkäkuvia.



 Eilen myös Pojun viedessäni laitumelle mietiskelin äidin kanssa, että kukahan mahtaa olla Pojun paras kaveri. Poju on melkoinen erakko ja viihtyy paremmin yksin, mutta eilen laitumelle päästäessäni Pojua iloisesti vastaan tuli  5-vuotias suokkipoika Ypi. Sitten pojat lähti hieman kauemmas rapsuttelemaan toisiaan. Kun siinä hetken aikaa vielä katselimme, oli Poju ja Ypi leikkimässä laumasta selvästi erillään. Ihanaa, että meidän itseppäisellä ukolla on leikkikaveri!<3


Pahoittelen taas kerran hieman lyhyehköä postausta, kumpa vain nyt tulisi vähän viileämpää, ja saisin houkuteltua kuvaajan mukaan!

-Lotta

8 kommenttia:

  1. Lotta! Ensiviikolla tuun joku päivä kuvaa vaiks :)

    VastaaPoista
  2. Meki voitais taas tulla moikkailemaan ja pitää sulle vaikka tuntia, jos sun jalka vaan kestää! :)

    VastaaPoista
  3. Wau toi toka kuva on ihana 👌 ja ensviikolla meki ollaa jo sit siellä taas!

    VastaaPoista
  4. Eikös Ypi oo jo 10? xD tai siis ku oon menny sillä pari kertaa ja musta se on 10 ;)
    Mut kiva blogi, oon seurannu jo pidemmän aikaa anona :´D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa no olet varmasti oikeassa! Kuulin jostain tuon, mutta uskoisinkin enemmän kymmenvuotiaaksi. :)

      Poista