tiistai 11. maaliskuuta 2014

Aurinkoa piiitkästä aikaa!

Viimepäivinä on meillä mennyt vähän miten sattuu. Välillä on poni ollut känkkäränkkä, ja välillä taas ratsastaja. Sellaista sattuu kaikille eikös? Noh, onneksi asiat voisi todellakin olla huonomminkin! Tänään menikin taas todella kivasti! Ehkä molemmat ovat saaneet vähän piristystä tänään vilahtaneesta auringosta!

 Saavuin tallille kolmen puoli neljän aikoihin. Meninkin heti tarhalle ihastelemaan putipuhdasta ponia. Vasta karsinassa huomasinkin katsoa toiselle puolelle... Se olikin liian hyvää ollakseen totta! 


Jep, omistan näköjään harmaan ponin nykyään valkoisen sijaan! ;) 

Noh, eikun vaan harjaamaan! Olen valkoisen ponin omistajana tottunut suureen harjausurakkaan, mutta oli poni tällä kertaa jokaisen kohtansa saanut peitettyä kunnon mutakerroksella! Aina välillä ihmettelen, että missä asennossa poni oikein oleilee tarhassa, että saa esim. korvan sisäpintaan, kainaloihin ja häntänsä yläpään kokonaan kuraan! Harjausta vielä "helpotti" mukava määrä valkoista karvaa jokapuolella.


No niin, enköhän ole valittanut tarpeeksi! ;) Poni oli tänään hierojan takia kevyellä liikutuksella, kun ei suositella ratsastamista ennen hierojaa. Mentiin maastoon käpyttelemään pikku matka pellolle ja takaisin, ja innostuttiin ottamaan muutamia kuvia!




Käpyttelyn jälkeen oli jo kohtapuolin hieroja. Löysimme aivan mahtavan, maalaisjärjellä varustetun hierojan muutama viikko takaperin! Poju oli kuulemma paljon parempi kuin viimekerralla, mikä sai minut taas niiin iloiseksi! Jes jes jes! 

-Lotta










5 kommenttia:

  1. Tuli hyvä mieli!!! :):)

    VastaaPoista
  2. Voisitko kertoa vähäh lisää Avenesta, tai Vendiksi sitä nyt vissiin kutsutaan? Silloin kun se asui vielä Wiurilassa ratsastin sillä tunneilla aika paljonkin. :) Tosi ihana poni, toivottavasti päässyt ansaitsemaansa hyvään kotiin :). )Löysin sen kuvan siis yhdestä postauksesta ja tuli ponia ikävä ja aattelin sulta kysellä sen kuulumisia) Sun blogi on kiva, isommat kuvat olisi plussaa :)

    VastaaPoista
  3. Ahaa kiva ! Ja pieni Vendula on kyllä päässyt parhaaseen mahdolliseen kotiin kaverini Jennan luokse! Vähän vielä opetellaan ja harjoitellaan perusjuttuja, kun on poni niin nuori ! :)

    VastaaPoista
  4. Kuka teillä käy hieromassa?(:

    VastaaPoista