maanantai 7. heinäkuuta 2014

Ilmoitettavaa

Heippa! Ensimmäinen ilmoitusluontoinen asia on se, että olemme siis nyt lomailemassa Hollannissa, joten siitä johtuu pieni hiljaiselo. Lähtö tuli niin nopeasti, etten ehtinyt ilmoittaa, joten pahoittelut siitä! 

Toinen ilmoitusasia on se, että lomaillessa tapahtui pieni äksidentti! Hyppelin yöllä syömästä tullessamme ja astuin vinoon, kaaduin, ja kuului aivan älyttömän iso raksahdus. Menin ilmeisesti jonkunlaiseen shokkiin, ja vaan makasin maassa sanomatta sanaakaan. Sairaalassa tilanne alkoi valjeta, ja voi kyllä mä huusinkin! Sain onneksi hyvin nopeasti hoitoa, ja superkivuliaan lääkärin tarkastuksen jälkeen meidät ohjattiin röntgeniin. Röntgenistä selvisikin, että toinen isompi luu on murtunut, pienempi poikki ja nivelsiteet rikki,  joten ja siitä johtuen sain kipsin, kepit ja ehdottoman liikuntakiellon neljäksi viikoksi. Hepan selkään ei siis ole asiaa. Olen saanut onneksi Pojun vuokraajan hoitamaan vähän useammin Pojua neljän viikon ajan, koska musta tuntuu, että höppänä ei halua tulla lähellekkään pelottavia keppejä, eikä mulla ole todellakaan mitään varaa ottaa enempää riskejä, että luut varmasti korjaantuu entiselleen. Olenkin vähän pulassa tämän kanssa, ja tarvitsisinkin Pojulle jostain ennestään tuttua liikuttajaa. Tottakai käyn ponia moikkaamassa, ja mielellään myös harjailemassa ja avustuksen kanssa juoksuttamassakin ehkä, neljä viikkoa olisi pitkä aika ilman Pojua!

Kysymys vain kuuluu; mitä blogille käy? Blogi on ja pysyy, mutta hiljaiseloa tulee ikävä kyllä olemaan. Ajattelin kyllä kertoa Pojun kuulumisia aina sillöin tällöin, joten blogi ei luultavasti tule olemaan täysin hiljainen, ja matkan jälkeen voisin kyllä tulla kertomaan heppakuulumisia Hollannista! :)

Tässä vielä muutama kännykkäkuva:









10 kommenttia:

  1. Jos yhtään on apua niin satunnaisesti voisin ehtiä käydä Pojua liikuttelemassa ja hoitamassa? :) Kesälomalla kun kuitenkin olen! Viestittele vaikka facessa tai maililla jos vaan musta on apua :) Tosi kurja tuuri sulla kyllä! Koitahan tervehtyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se ois tosi kiva ! Laittelen viestiä kun ollaan taas Suomessa. :)

      Poista
  2. Moi, Tapahtuiko tuo siellä Hollanissa kun loukkasit sen jalan?

    VastaaPoista
  3. Tapahtuiko toi siellä Hollannissa kun loukasit ton jalan? =(

    VastaaPoista
  4. Mä oon varmaan vähän liian kokematon pojulle oisin muuten voinut, ja en usko että sä edes antaisit mun ratsastaa pojulla.

    VastaaPoista
  5. Siellä on näköjään erilaiset kipsit täällä on vaan yks väristä kipsii mut värin saa ite valita ilmesesti saitko sä valita ton kuvion ite mitä vaihtoehtoja oli jos sait valita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eei, ihan valkonen saatiin mut taiteilin siihen muutaman kukan :D

      Poista
  6. No voi kurjuus tota jalkaa, harmi että menee parhaasta ratsastuskaudesta osa hukkaan..

    VastaaPoista