tiistai 5. marraskuuta 2013

Minponi Truls!


Tänään oli tarkoituksena mennä rauhallisesti maastossa. Meillä oli vähän erimielisyyksiä, että miten kovaa mennään..

Tarkoituksena oli mennä melko rennosti maastossa, koska kenttä oli siinä kunnossa, että Poju ei olisi siinä pysynyt hetkeäkään pystyssä. Siis Poju olisi varmaan sinkoillut joka ilmansuuntaan jos olisin antanut vähäksikään löysempää ohjaa. Mukana oli myös Poitsun bff pikkuponi Pluto. :)

Aluksi vastustin reipasta maastolenkkiä, Pojun vuokraaja oli eilen mennyt melko rankasti koulua kentällä, mutta kyllästyin vastaan panemiseen ja annoin mennä. Se oli huomattavasti mukavampi vaihtoehto meille molemmille, ja lenkistä tuli oikeastaan aika kiva, vaikka jotkut tutut maastopolkumme oli vähän liian liukkaita ja piti kiertää ne vähän kauempaa.

Ratsastuksen jälkeen siivosin karsinan ja touhuilin muita tallihommia, kunnes tallinomistaja kutsui minut ratsastamaan pienellä rakkaallani pikkuponi Trulsilla, jolla ratsastin lähes joka päivä ennen Pojua, ja tällä ponilla ylitin myös ensinmäiset esteeni korkeutena 40cm. Tottakai suostuin!

Aloitin ratsastelun ihan perusjutuilla, Truls ei ole kovin osaava mutta vauhtia hänelläkin riitti! Kenttä oli tosiaan mutainen, mutta Truls on sen verran rohkea menijä, joten ei se menoa haitannut! Olen siis ponille jo melko pitkä, enkä enää ratsasta sillä säännöllisesti. Muillakin tallin pikkuponeilla ratsastelen silloin tällöin, vaikka Poitsu mulla onkin jo. Rakastan näitä karvaörkkejä!

En saanut ketään kuvaamaan -eikä kyllä olisi nähnyt mitään kuvattuakaan, kun tuli pimeä jo kuuden maissa, joten saatte tyytyä muutamaan vanhaan kuvaan minusta ja pallerosta<3

Epäonnistunut koulutunti, olisko otettu vuonna 2011?

Kesällä ennen Pojun tuloa sain liikutta Trullebullea usein leirien lomassa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti