maanantai 9. syyskuuta 2013

Viikonloppu

Viikonloppuna olin joka päivä tallilla, vaikka yleensä Pojun vuokraaja käy lauantaisin. Ollaan menty maastossa ja muutenkin rentoiltu vaan. (: Ajattelin nyt sitten tän viikon mennä vähän reippaammissa merkeissä!

Perjantaina Oona tuli tallille mukaan ja lähdettiin maastoon. Maastossa ensin ravailtiin vähän polkuja pitkin ja sitten pellonreunustoilla otettiin laukkaa. Laukan jälkeen ajateltiin ravata vielä mäki ylös, ja humps! Olin maassa. :D Poju nimittäin säikähti ja en ollut keskittynyt yhtään. Ei sattunut tai mitään, ja oli ihan huolimattoman ratsastajan syy! ;) Jatkettiin siitä sitten takaisin tallille.



Lauantaina menin kentällä ja tarkoitus mennä puomeja, mutta oli niin kuuma, ettei hevonen tai ratsastaja kyennyt siihen... :D Lopputunniksi otettiin satula pois. Humputeltiin siinä sitten muuten vaan, sen jälkeen lähdettiin luultavasti kesän viimeiselle uintireissulle. Poju tykkää vedestä ja menee veteen nätisti, mutta jo aika pian se haluaa sieltä pois.


Sunnuntaina menin kauheella kiireellä tallille ja ajattelin vain antaa Pojulle lääkkeen ja juoksuttaa kentällä. Kentällä olikin niin paljon porukkaa joten päädyin taas maastoilemaan. Maastossa venhatikin vähän pitkäksi, ja meidän tullessa takaisin tallille, kenttä oli jo tyhjä. Menin ottamaan siihen parit laukat vielä ja lähdin viemään laitumelle. :)

Yritän postailla aktiivisemmin jatkossa ! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti