sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Juoksutusta ja Tukholma!

Perjantaina lähdettiin Tukholmaan viikonlopuksi, vielä sitä ennen kävin juoksuttamassa Pojun.  Ensin ajattelin ratsastaa ihan tavallisesti, mutta kun tulin tallille, oli Poitsu ihan hermona kun oli ihan mustanaan jotain ihme polttaisia! Aattelin sitten että on se Pojullekin kivempaa että juoksutan että pääsee vähän noita karkuun.

Poju oli aluksi tosi tahmea eikä oikein juokseminen huvittanut, mutta lopussa sitten menikin paremmin ja Pojukin lämpeni.

Pitäiskö mun niiku juosta?!


wroooommm <3


Otettiin vielä parit pomput loppuun, jotka meni vähän epäröiden mutta korkeuttakin niillä oli vähän vajaa 70cm.


Nyt ollaan tällä viikolla hypätty jo kolme kertaa jos tämä juoksutus lasketaan mukaan, joten jätän suosiolla tämänpäiväset estekisat väliin että Pojullakin säilyy into esteisiin. Muutenkin pidän pientä hyppytaukoa, Pojulla on nimittäin eläinlääkärin mukaan todella huonot kaula- ja niskalihakset ja sitä täytyisi ratsastaa oikein kunnolla "kasaan" että saataisiin enemmän lihasta herralle.<3 

Niinkuin alussa kerroin oltiin myös viikonloppu Tukholmassa. Oli tosi kivaa ja ehdittiin tehdä paljon kaikenlaista! Metsästettiin myös hevoskauppa josta ostin nämä ihanat fleecepintelit! Pintelit on ollut mun ostoslistalla jo kauan, ja kun nämä sattui kohdalle niin olihan nyt pakko ostaa! Ostin nuo enemmän  niinkun "koristepinteleiksi" eli en aio käyttää niitä esim. esteillä kun on noi ihan jännesuojat siihen tarkoitukseen. (:










1 kommentti:

  1. Moi,
    Kiva postaus,
    Osalistuit arvontaan mun blogissa ja sä voitit sen saat keksii mulle erikoispostaus aiheen ei kuitenkaan video postausta sitä en pysty toteutamaan.

    VastaaPoista