sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Känkkäponille leikkejä

Moikka! Paljon on ehtinyt tapahtua tässä postausten välissä, mutta hyvin meillä edelleen pyyhkii! Kerran jouduttiin hälyttämään eläinlääkäri paikalle todella kovan yskimisen takia, mutta sen jälkeen suurempia ongelmia ei ole ollut. Ollaan oltu todella tyytyväisiä uuteen talliimme -kaikki on niin helppoa!

Viimeaikoina ollaan tykätty mennä puomeja ja pieniä kavaletteja, käyty maastossa, ratsastettu kaulanarulla sekä leikitty monipuolisesti maastakäsin. Ollaan leikitty paljon seuraamisleikkejä sekä Parellin seitsemää leikkiä. Poju on aina innoissaan leikeistä, joka on ihanaa huomata! Jokaisella kerralla ei heti aina jutut mene niin kuin pitäisi, mutta kovasti niitä harjoitellaan! Poju on helposti kyllästyvää tyyppiä, joten ollaan edetty melko hiljaa, ja pidetty homma kivana ja palkitsevana molemmille. Meillä onkin viimeaikoina vähän tuumailtu, että kumpi tätä menoa johtaa. Poju on muutaman kerran minulle ilmoitttanut, että maastossa kuuluu syödä ja mennä kovaa, ja kentällä saa yrittää livahtaa portin alitse jos siltä tuntuu. Välillä myös maastossa taluttelulenkeillä on kiva jyrätä taluttaja piikkipuskaan, koska tämä ponihan ei vesilammikoista kävele! Eli siis ihan tätä perus maastakäsittelyä ollaan myös koitettu harjoitella ahkerasti.

Poju on myös tällä hetkellä oikein hyvässä kunnossa! Viime talvena poni pääsi melkoon huonoon kuntoon, mutta nyt sopivalla heinämäärällä ja ympärivuotisella liikutusmahdollisuudella luulisin, että Poju tulee olemaan hyvässä kunnossa! 

Viime kevät jolloin Poju oli jo paljon paremmassa kunnossa kuin talvella, mutta silti melko surkean näköinen.

n. kuukausi sitten otettu kuva
Se oli sellainen kuulumispostaus! Palaillaan!

Loppuun vielä ihanan kesäinen kuva Tikkulasta. Ikävä tätä!

4 kommenttia: