maanantai 14. lokakuuta 2013

Oonan tunti

Nyt on taas tullut pientä väliä kun en ole oikein saanut tallille kuvaajaa, ja en mielellään tekisi kuvattomia postauksia. Eilen kuitenkin Oona pääsi mua tallille kuvaamaan ja pitämään tuntia. :) Eilen meninkin ilman satulaa, kuten alunperin oli tarkoituksena. 

Poitsukkeli oli melko reippaalla tuulella, ja heti alkukäyntien jälkeen alettiin taivuttelemaan reippaasti. Poju oli todella jäykkä aluksi etenkin vasempaan kierrokseen, mutta alkoi taipua melko hyvin lopputunnista. Pojun vuokraaja on löytänyt Pojulle hyvän hierojan, joka tulee käymään luultavasti jo tässä kuussa jos ehtii!

Kävimme kaikki askellajit läpi, ja rupesimme ottamaan laukanvaihtoja puomin kanssa. Aluksi poni ei oikein ymmärtänyt hommaa, mutta sekin alkoi sujua parin kerran jälkeen. Lopuksi annoin vielä Oonan ratsastaa hetken aikaa. 

Kuvat ovat vähän heikkolaatuisia vaikkakin ihan järkkärillä otettuja.

söpö poni <3





Oli siis ihan järkyttävän kuuma! Niinkuin kuvista näkyykin, ratsastin pelkällä topilla. Toivottavasti tällaiset säät jatkuisi vielä pitkään! Tänään olen kipeänä ja käyn varmaan illalla sitten juoksuttamassa Poitsun. Loppuun vielä pari söpöily kuvaa. <3



Rakas<3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti