lauantai 14. maaliskuuta 2015

Studiokuvia muumiponista ja irtohyppelyitä

Viime viikonloppuna ihanan messupäivän jälkeen suunnattiin tallille Annin ja Jennan kanssa. Ilma oli ihanan aurinkoinen, joten päätimme hieman irtohypyttää poneja. Ponit tuntuivat muutaman hypyn jälkeen olevan jo intoa täynnä, mutta aloitimme varovasti pitkän hyppytauon jälkeen. 

Ennen liikutusta innostuttiin kuitenkin ottamaan muutamat studiokuvat joita nyt onkin viimeaikoina blogimaailmassa näkynyt aika paljon. Poju on jääkarhu, supermies ja maakuntamatkailija, mutta en ikinä olisi arvannut että siitä kuoriutuisi vielä muumikin!


Kattokaa nyt, selvä muumi!

Mun hiukset on kokenut jonkinlaisen mutaation kun ne liukuvärjäytyy itsestään enkä oo niitä ikinä värjännyt :D
Huomasitteko Pojun uuden naruriimun? Riimu lähti matkaan messuilta hintaan 9€ ja on todellakin ollut meillä kovassa käytössä! Mainittakoon myös, että Poju näyttää älyttömän komealta naruriimun kanssa.

Kun pääsimme kentälle ensimmäisenä molemmat ponit heittäytyivät selälleen ja kurastivat vastaharjatun karvansa...



Lennetään!


Ponit päätti kokeilla samaan aikaan hyppäämistä ihan ehjin tuloksin!

Tulikohan vähän lähelle...?

♥︎

Irtohypytys oli kaikinpuolin onnistunut ja ponitkin näytti nauttivan! Kiitos Annille ja Jennalle kuvaamisesta ja mahtavasta viikonlopusta ♥︎

Vähän huonompina kuulumisina on, että Poitsu on laihtunut hieman viimeaikoina ja menettänyt lihasta talvella, kun kentän ja maastojen kunto ovat olleet melko huonoja. Ollaan nyt lähes joka päivä tehty maastolenkkejä perus liikutuksen lisäksi ja ravailtu pitkiä ylämäkiä, jotta poni saisi hieman lisää lihasta. Pojulla on myös krooninen yskä eli puhkuri joka keväisin pahenee, eikä tämä kevät ole ollut poikkeus. Ollaan säiden salliessa nyt siirretty kaikki hoitotoimenpiteet ulkotiloihin ja tallin ikkunat avataan yöpakkasten vähentyessä. 

Eipä kai muuta, hyvää kevään jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. ihan selvä maakuntamatkailija muumipappa :'D

    VastaaPoista
  2. Pitikin kysyä onko Poju Muumipeikko vaiko Muumipappa?

    VastaaPoista
  3. Poju on ehkä maailman suloisin poniherra <3

    VastaaPoista
  4. Moikka! Mun on pakko kysyä: tapahtuko ponin laihtuminen friskalassa olon aikana? On muuten supersöpö poni :)

    VastaaPoista